over ons

C&M Labour Supply, 
‌duurzaam detacheren

Al meer dan twintig jaar is C&M Labour Supply dé partner voor techniektalent en techniekbedrijven. Met een grote diversiteit aan vacatures en carrièrekansen en als vaste detacheerder van diverse toonaangevende bedrijven, bouwen we aan een sterke toekomst. 
‌Voor de regio en voor Nederland.
 TIMESHEETS(XLS)Klachtenprocedure
Wij brengen vraag en aanbod samen. Persoonlijk, inclusief en altijd denkend in duurzame oplossingen. Als technisch uitzendbureau bedienen we diverse sectoren en industrieën; van offshore tot onshore, van bouwplaats tot booreiland. Daarbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact altijd de basis. Oplossingsgericht denken, niet alleen op het moment dat de nood hoog is, maar met oog voor de toekomst.
De professionals die voor ons werken zijn net zo multifunctioneel als onze dienstverlening en blijven zich verbeteren. Elke dag opnieuw. ‘On the job’ of in de schoolbanken, uit zichzelf of met de betrokken ondersteuning van onze medewerkers. Zo benutten we alle kansen en mogelijkheden die de technische sectoren bieden en creëren we oplossingen om de groeiende vraag naar gekwalificeerd – en vooral gemotiveerd – personeel blijvend te beantwoorden.
Iedereen die wil werken, vindt bij C&M Labour Supply een passende baan. Want ook sociaal-maatschappelijk timmeren we aan een sterke toekomst. Daarbij kijken we onder meer naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die met de juiste ondersteuning en begeleiding een belangrijke rol kunnen vervullen in het tekort aan sterke, gekwalificeerde handen. We verzorgen trainingen, opleidingen en scholingstrajecten en stomen iedereen klaar voor een carrière in het maken.

Werknemers

Verricht jij wonderen met je handen?

Dan hebben wij werk voor jou! We zijn altijd op zoek naar techniektoppers, die van aanpakken houden. Ontdek onze vacatures, schrijf je in en vind de baan die je verder helpt. Samen investeren we in jouw toekomst.

Bekijk de vacatures

WERKGEVERS

met hart en oog voor uw zaak.

C&M Labour Supply is het technisch uitzendbureau dat uw organisatie écht kent. We werken dagelijks aan oplossingen voor uw bedrijf en weten waar we over praten. Duurzaam detacheren, met hart en oog voor uw zaak.

Diensten

C&M Labour Supply, thuis in:

Techniek
Onshore
Offshore
transport
Constructie
Logistiek
Productie
Food en non-foodsector

Heb je jouw droombaan nog niet gevonden?

Geen zorgen. We ontvangen dagelijks nieuwe vacatures van onze opdrachtgevers. Schrijf je in bij C&M Labour Supply en je bent als eerste op de hoogte van de laatste vacatures!

Bedankt voor jouw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Aanmelden nieuwsbrief
Nieuwsbrief

Schrijf je nu in!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste vacatures of ben je benieuwd naar de uitdagende opleidingen die we aanbieden? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zowel binnen C&M Labour Supply als op jouw vakgebied.
Aanmelden Nieuwsbrief
Locatie

Kom kennismaken! 

Contact Den HelderContact Groningen

C&M Labour Supply b.v.

Torplaan 2e, 1785 BA Den Helder
‌Postbus 49. 1780 AA Den Helder‌

Tel: +31 223 66 00 52
Fax: +31 223 66 00 58

‌info@cm-laboursupply.nl
Koldingweg 26
9723 HL Groningen

Tel: +31 50 305 99 11‌
‌M: ‌06 29 207 078

cees@cm-laboursupply.nl
Personeel