over ons

C&M Labour Supply B.V. verdient keurmerk PayOK

C&M Labour Supply B.V. heeft op 13 oktober 2020 het keurmerk PayOK gekregen. Dit keurmerk wordt verleend aan bedrijven die hebben aangetoond dat zij hun werknemers zorgvuldig volgens de in ons land geldende CAO’s belonen.

Het PayOK keurmerk is opgezet naar aanleiding van de Wet Aanpak Schijnconstructies. In die wet is vastgelegd dat opdrachtgevers en (hoofd)aannemers aansprakelijk gesteld kunnen worden voor betaling van het juiste loon door onderaannemers en uitzendbureaus. Als een onderaannemer of uitzendbureau te weinig loon betaalt, is de opdrachtgever hiervoor aansprakelijk.

Een ondernemer die het keurmerk PayOK krijgt is zorgvuldig getoetst op het toepassen van alle bestaande Nederlandse CAO’s. PayOK geldt als de strengste toets op dit terrein. Wij zijn daarom ook zeer trots dat onze onderneming C&M Labour Supply B.V. dit keurmerk heeft verworven. Klanten die ons bedrijf inschakelen kunnen er gerust op zijn dat de beloning van al onze werknemers in orde is.

Graag vertellen we u meer over ons bedrijf en over onze beweegredenen om ons voor dit belangrijke keurmerk te laten toetsen. U kunt ons bereiken op 0223-660052
Wilt u meer weten over PayOK? Neem dan contact op met de Stichting PayOK die het keurmerk verleent en beheert (www.pay-ok.nl).

 TIMESHEETS(XLS)Klachtenprocedure

Werknemers

Verricht jij wonderen 
‌met je handen?

Dan hebben wij werk voor jou! We zijn altijd op zoek naar techniektoppers, die van aanpakken houden. Ontdek onze vacatures, schrijf je in en vind de baan die je verder helpt. Samen investeren we in jouw toekomst.

Bekijk de vacatures

Werkgevers

met hart en oog 
‌voor uw zaak.

C&M Labour Supply is het technisch uitzendbureau dat uw organisatie écht kent. We werken dagelijks aan oplossingen voor uw bedrijf en weten waar we over praten. Duurzaam detacheren, met hart en oog voor uw zaak.

Onze diensten

C&M Labour Supply, thuis in:

Techniek
Onshore
Offshore
transport
Constructie
Logistiek
Productie
Food en non-foodsector

Heb je jouw droombaan nog niet gevonden?

Geen zorgen. We ontvangen dagelijks nieuwe vacatures van onze opdrachtgevers. Schrijf je in bij C&M Labour Supply en je bent als eerste op de hoogte van de laatste vacatures!

Bedankt voor jouw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Aanmelden nieuwsbrief

C&M Labour Supply b.v.

Torplaan 2e, 1785 BA Den Helder
‌Postbus 49. 1780 AA Den Helder‌

Tel: +31 223 66 00 52
Fax: +31 223 66 00 58

‌info@cm-laboursupply.nl
Voor vacatures in de regio Groningen kun je contact opnemen met Cees Westrik

‌M: ‌06 29 207 078


cees@cm-laboursupply.nl
Personeel