Diensten

Hét technisch uitzendbureau

C&M Labour Supply maakt al ruim twintig jaar werk van snelle, flexibele en kwalitatieve plaatsing van personeel. Dat doen we volgens een betrokken visie waarin de wensen van onze opdrachtgevers en werknemers altijd op de eerste plek staan. Want een goede match, maakt meer. Nu en in de toekomst.
 TIMESHEETS(XLS)Klachtenprocedure

Voor werknemers

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? C&M Labour Supply helpt jou het beste uit jezelf én jouw carrière te halen. Wij vinden de baan die bij je past. En dat blijven we doen. Of je jezelf nu wilt verbinden aan een werkgever of juist energie krijgt van afwisseling; wie onderdeel is van C&M Labour Supply krijgt alle ruimte om werk te maken van zijn of haar droomcarrière. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan vacatures, schrijf je in en bouw aan jouw loopbaan in techniek.

Waarom werken
‌bij C&M Labour Supply?

Volop carrièrekansen
‌-
‌Heldere voorwaarden
‌-
‌Volledige ontzorging

Opleidingen, trainingen en coaching

Wil jij net als wij elke dag beter worden of kun je juist wel wat hulp gebruiken bij het vinden van je weg binnen de arbeidsmarkt? Onze loopbaanspecialisten helpen je verder. Of je nu klaar bent voor een stap hogerop of juist zoekt naar die ene tijdelijke klus waar jij helemaal op je plek bent, wij maken werk van jouw carrière. Daarnaast ondersteunen we je bij het vinden van passende (vervolg)opleidingen en bieden we aantrekkelijke leertrajecten aan, zodat je je kunt blijven ontwikkelen en plezier hebt en houdt in wat je doet.


Werknemers

Loopbaanbegeleiding
‌ Opleiding en coaching 
‌Flexibiliteit

Bekijk de vacatures

Voor werkgevers

De juiste mensen op de juiste plek. Goed gekwalificeerd personeel is schaars. Als ondernemer wilt u kunnen rekenen op een goede bezetting, op specialisten die hun vak verstaan. C&M Labour Supply heeft een ruime ervaring in diverse sectoren en is gespecialiseerd in het plaatsen van technische werknemers in uiteenlopende technische branches.

Wij kennen de mensen die voor ons werken door en door. We weten dus of iemand niet alleen de technische, maar ook de sociale kwaliteiten heeft die passen bij uw onderneming. Voor ons is uitzenden geen kwestie van een tijdelijke oplossing, maar een blijvende bijdrage aan de duurzame groei van uw bedrijf. Techniek voor de toekomst, flexibele antwoorden op groeiende uitdagingen.

Werkgevers

Passende match
Persoonlijke benadering
Marktkennis
Betrokkenheid

Kies ook voor een aanpak die werkt. Voor u en uw bedrijf

C&M Labour Supply, thuis in:

Techniek
Onshore
Offshore
transport
Constructie
Logistiek
Productie
Food en non-foodsector

Heb je jouw droombaan nog niet gevonden?

Geen zorgen. We ontvangen dagelijks nieuwe vacatures van onze opdrachtgevers. Schrijf je in bij C&M Labour Supply en je bent als eerste op de hoogte van de laatste vacatures!

Bedankt voor jouw bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Aanmelden nieuwsbrief

C&M Labour Supply b.v.

Torplaan 2e, 1785 BA Den Helder
‌Postbus 49. 1780 AA Den Helder‌

Tel: +31 223 66 00 52
Fax: +31 223 66 00 58

‌info@cm-laboursupply.nl
Voor vacatures in de regio Groningen kun je contact opnemen met Cees Westrik

‌M: ‌06 29 207 078


cees@cm-laboursupply.nl
Personeel